Minden Premier League-csapat kaphat egy esélyt

Az eredetileg tervezettnél három nappal később rendezik meg az angol labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulóját, mert így minden csapatnak lehet lehetősége szurkolói előtt játszani a mostani idényben.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 04. 15. 16:08
Leicester
epa09009409 Liverpool's goalkeeper Alisson (R) concedes Leicester's 1-1 equalizer during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool FC in Leicester, Britain, 13 February 2021. EPA/Paul Ellis / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: Paul Ellis / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A PA hírügynökség csütörtöki információi szerint a Premier League utolsó előtti, 37. fordulójának mérkőzéseit május 18-án és 19-én, kedden és szerdán rendezik az eredeti, május 15–16-i (szombat, vasárnap) dátumok helyett.

A brit kormány koronavírus-járvány utáni újraindítási tervének harmadik szakasza ugyanis május 17-én lép életbe, ennek egyik pontja az, hogy a kültéri sportlétesítmények legfeljebb tízezer nézőt már beengedhetnek majd az eseményekre.

A Premier League irányítói azt szeretnék, ha minden klub tudna nézők előtt is hazai mérkőzést rendezni a most zajló szezonban, ezért döntöttek úgy, hogy nemcsak az utolsó, hanem az utolsó előtti fordulót is május 17-e után rendezik. A liga ugyanakkor csak azt követően erősíti meg az időpont-módosításokat, ha a televíziós közvetítések tekintetében is megszületik az összes megegyezés.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.