MK: A Fradi hátrányban sem adja fel

Magyar Nemzet
2019. 04. 03. 13:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Úgy kell kimennünk a pályára, mintha 0-0 lett volna az eredmény. Néha lehet látni, akár a Bajnokok Ligájában is, hogy elaltatja az előny a csapatokat, ezt el kell kerülnünk.” Ezek Juhász Roland szavai, a Mol Vidi csapatkapitánya ezzel a gondolattal várja a Magyar Kupa mai negyeddöntőjében nagy bajnoki riválisát, a Ferencvárost.

„Lesz elég időnk fordítani és továbbjutni” – ezt Szergej Rebrov, a Fradi vezetőedzője nyilatkozta, azaz a fehérváriak hiába szereztek 2-1-es előnyt a Groupama Arénában, a visszavágó cseppet sem tekinthető lefutottnak.

A keddi Mezőkövesd–Debrecen találkozón a DVSC idegenben is nyert 2-1-re és kettős győzelemmel jutott tovább.

Ma a programot a Mol Vidi–Ferencváros mérkőzés zárja, és utána azonnal ki is sorsolják az elődöntők párosítását.

Szerdai negyeddöntők: Soroksár–Puskás Akadémia (1-1) 15.30, Bp. Honvéd–Budaörs (2-1) 18.00, Mol Vidi–Ferencváros (2-1) 18.00 (M4 Sport).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.