Mohamed Szalah meztelenül szaladt be a pályára?! + videó

Hiába játszották csütörtökön zárt kapuk mögött a Granada–Manchester United meccset (0-2) a labdarúgó Európa-ligában, a spanyol város feltűnési viszketegségben szenvedő „celebjét” ez nem akadályozta meg abban, hogy meztelenül berohanjon a pályára.

2021. 04. 10. 11:35
null
Forrás: Twitter/Goal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A granadaiaknak ott van a mór építészet remeke, az Alhambra, de ott van nekik a 37 éves Olmo Gracia is, akivel inkább nem dicsekednének… Az illető a világbéke, a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett kampányol, többek között úgy, hogy időnként meztelenül grasszál a belvárosban. Amit a rend őrei természetesen nem néznek jó szemmel. Összeszámolni sem lehet, hányszor végződött már letartóztatással a különös performansz. Garcia csütörtökön pedig világhírnévre igyekezett szert tenni. A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében játszott Granada–Manchester United meccs napján reggel belopózott a stadionba, elbújt egy ponyva alatt, ahol tizennégy órát töltött, hogy aztán kimerészkedjen, s a meccs hatodik percében a szokott módon, pőrén beszaladjon a pályára, majd teátrálisan a gyepre vesse magát. Szegény granadaiak ráadásul még a meccset is elveszítették 2-0-ra.

Mivel a notórius rendbontó a fizimiskáját illetően igencsak hasonlít Mohamed Szalahra, a közösségi oldalakon többen azzal viccelődnek, hogy talán a Liverpool egyiptomi klasszisa szaladt be a pályára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.