Most bánhatja az Atalanta a Juve elleni ikszet

A Serie A 33. fordulójában a címvédő Juventus csak döntetlenre volt képes a Sassuolo otthonában.

Ch. Gáll András
2020. 07. 16. 6:50
null
Nem ment Ronaldónak... Forrás: teamcronaldo twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most bánhatja az Atalanta a Juve elleni ikszet.

A Serie A 33. fordulójában a címvédő Juventus csak döntetlenre volt képes a Sassuolo otthonában, méghozzá úgy, hogy 3-2-re a házigazda vezetett. Most bánhatja az Atalanta, hogy szombaton nem tudta legyőzni a Juvét, mert akkor csak négy pont lenne a torinóiak előnye. Így viszont hét, ami öt fordulóval a zárás előtt soknak tűnik.

A Juve gyorsan 2-0-s előnyt szerzett Danilo és Higuaín góljával a 12. percig, erre viszont három Sassuolo-gól volt a válasz Djuricsics, Berardi és Caputo révén. A végeredményt Alex Sandro állította be a 64. percben. ezúttal nem talált a kapuba – kihagyott egy rakás helyzetet –, nem is győzött a Juventus. December 1. óta 18 meccsen mindig lőtt gólt vagy adott gólpasszt a portugál sztár, most megszakadt ez a sorozat. Az eddigi második helyezett Lazio sem tudott győzni, így most az Atalanta jött fel a Juventus mögé.

Nem ment Ronaldónak… Fotó: Teamcronaldo twitter

Serie A, 33. forduló: AS Roma–Hellas Verona 2-1, Lecce–Fiorentina 1-3, Sassuolo–Juventus 3-3, Udinese–Lazio 0-0. Az élcsoport: 1. Juventus 77 pont, 2. Atalanta 70, 3. Lazio 69, 4. Inter 68 (32 meccsből).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.