Nagy a baj

A Pygmalionként kétségkívül zajos sikereket arató izomember már a minapi, kétkolumnás Nemzeti Sport-interjúban jelezte, belekóstolna a futballba.

Ch. Gáll András
2019. 03. 11. 14:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Shane Tusup bejelentkezett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. Oké, nem hivatalosan, nem Csányi Sándor MLSZ-elnöknek címzett levélben, csak Instagram-posztban, de akkor is. Már profiljának a fejléce is izgalmas: professzionális golfjátékos, továbbá ezermester. Utóbbiba simán belefér a futballkapitányság is.

A Pygmalionként kétségkívül zajos sikereket arató izomember – feleségéből, Hosszú Katinkából háromszoros olimpiai bajnokot faragott – már a minapi, kétkolumnás Nemzeti Sport-interjúban (amiben mindenről beszélt, csak arról nem, ami mindenkit érdekel: az exéről) is jelezte, belekóstolna a futballba.

Attól az apróságtól nagyvonalúan eltekintett, hogy válogatottunknak van egy közmegelégedésre dolgozó szakvezetője, bizonyos aki tegnap Eszéken járt, Klein­heisler László játékát figyelve. Erős a gyanúm, ha Tusupot megkérdezném, kicsoda Klein­heisler, a kaliforniai ezermester visszakérdezne: 200 pillangón indul vagy 400 vegyesen?

Minden jel szerint Shane barátunk még nem tudta kiheverni a válás okozta lelki megrázkódtatást. Ha a golfvilágbajnoki cím célul kitűzése esetleg nem győzött volna meg bennünket, a virtuális kapitányi pályázat jelzi: nagy a baj…

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.