Nagy potyagólt hozott a Vasas–DVSC NB II-es rangadó + videó

A labdarúgó NB II rangadóján a Vasas és a Debreceni VSC találkozója szombaton 1-1-re végződött az Illovszky Rudolf Stadionban.

Magyar Nemzet
2020. 08. 29. 21:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB II 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a feljutásra pályázó, de a tabellán csak tizedik helyen álló Vasas a listavezető, az élvonaltól az előző szezonban búcsúzó DVSC-t fogadta. A 3500 néző előtt játszott találkozón a hazaiak az egyébként több nagy védést bemutató debreceni kapus, Zöldesi Illés hibája miatt kerültek előnybe. A hajdúsági hálóőr a 22. percben megpróbálta egy kézzel kiöklözni a labdát egy beívelésnél, de az lecsúszott a kesztyűjéről és a kapuba pottyant (1-0).

A Debrecen, amely a második játékrész első felében fölényben futballozott, a 49. percben Baráth Péter találatával egyenlíett (1-1). A DVSC a megszerzett egy ponttal értelemszerűen maradt a tabella élén, de vasárnap több csapatnak is esélye lesz az előzésre.

Edzői nyilatkozatok:

Tóth András (Vasas): Nehéz mérkőzés volt, a csapatunk ezzel a teljesítménnyel talán kijön a gödörből. Pozitívan értékelem a találkozót, küzdöttünk, hajtottunk. Kondás Elemér (DVSC): Nagyon jó, hajtós meccset játszottunk a Vasassal. A kapott gól kissé demoralizálta a csapatot, de a második félidőben fordítani akartunk, mindent meg is tettünk ezért. Gyorsan egyenlítettünk, a végén egy pont jött össze.

Vasárnap játsszák:

Soroksár–Csákvár 17.30

Dorog–Békéscsaba 17.30

DEAC–ETO FC Győr 17.30

Pécsi MFC–Szentlőrinc 19.00

Kaposvár–Haladás 19.00

Ajka–Budaörs 19.00

Szeged–Siófok 19.00

Gyirmót–Szolnok 19.00

Nyíregyháza–Kazincbarcika 19.00

Az élcsoport állása: 1. DVSC 14/7 mérkőzés, 2. Szolnok 13/6, 3. Ajka 12/6, 4. Gyirmót 12/6, 5. Haladás 11/6, …7. Vasas 10/7.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.