Megijedtek a Puskás Arénától, ezért észbe kaptak az angolok

A labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőiben és fináléjában már félháznyi, 45 ezer néző lehet jelen a londoni Wembley Stadionban.

Magyar Nemzet
2021. 06. 15. 7:57
null
20 ezer néző sem volt Wembley Stadionban az angol-horvát meccsen Fotó: Catherine Ivill Forrás: Faecebook/Wembley Stadium connected by EE 5 ó. ·
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elszomorító látványt nyújtott a Wembley vasárnap az Anglia–Horvátország mérkőzésen. Csupán negyedháznyi, 22 500 nézőt engedtek be, de még ezt a létszámot sem érték el, csupán 18 497-en merészkedtek ki, a nézők akár bújócskázhattak volna a nagy múltú arénában.

Már azt is pletykálták, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA azt fontolgatja, elveszi a négyes döntőt az angoloktól, mert a foghíjas lelátók nem éppen az Eb jó hírét keltik. Jegyezzük meg, azt is lehetett hallani, akár Budapest, a Puskás Aréna lehet a beugró. Nem alaptalanul, hiszen a miénk az egyetlen helyszín a tizenegy közül, ahol a szurkolók teljesen megtölthetik a lelátókat.

A tegnapi brit hatósági rendelkezések után ez a lehetőség lekerült a napirendről. A britek enyhítettek a koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedéseken, ezért lehet emelni a létszámot.

A Wembley-be változatlanul a jegy mellett negatív Covid-teszt igazolásával vagy védettségi igazolvánnyal lehet bejutni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.