Németh Krisztián duplázott a Kansas Cityben

Munkatársunktól
2019. 04. 30. 11:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatottnál szóba kerülő légiósaink közül Németh Krisztián játszott főszerepet a hét végén. Az észak-amerikai profi labdarúgóliga, az MLS „legmagyarabb csapata”, a Kansas City hazai pályán 4-4-et játszott a New Englanddel, Németh az együttes első és utolsó gólját szerezte. Vermes Péter vezetőedző Sallói Dánielt a 75. percben küldte pályára, Baráth Botondnak viszont nem adott lehetőséget. A Chicago Fire-ben Nikolics Nemanja 76 percet játszott, csapata 1-0-ra kikapott a New York City vendégeként, Stieber Zoltán pedig a D. C. United kispadját koptatta, amely idegenben győzte le 1-0-ra a Columbus Crew-t.

A szlovák bajnokságban a második helyen álló DAC elvette a már bajnok Slovan Bratislava veretlenségét. A találkozó egyetlen gólját Vida Kristopher szerezte, Kalmár Zsoltot a szünetben lecserélték. A Slovanban Guzmics Richárd végig a pályán volt, Holman Dávid viszont nem állt be.

Ukrajnában Kádár Tamás ott volt a hét brazillal kezdő FK Lvivet idegenben 1-0-ra legyőző Dinamo Kijevben, amely két kiállítás miatt kilenc játékossal érte el a sikert. Végigjátszotta is csapatának, a Salzburgnak a meccsét az osztrák bajnokság rájátszásában, a Wolfsberger AC 2-1-re nyert; a magyar futballista egy sárga lappal került be a jegyzőkönyvbe. Ugyanennyit tud felmutatni az emírségekben játszó is, az al-Ittihad Kalba vele játszott 1-1-et az al-Sarjahhal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.