Neymar, Di María és Parades a PSG három koronavírusos játékosa

Miután a Paris Saint-Germain bejelentette, hogy házon belül három koronavírusos esetet találtak, a neves francia sportlap, a L’Èquipe kiderítette, hogy kikről van szó. Bár a klub nem adott ki neveket, a lap szerint három futballista fertőződött meg, és nem is akárkik.

Magyar Nemzet
2020. 09. 02. 17:36
null
Di Maria és Neymar ünnepel. BL-döntős a PSG Fotó: David Ramos Forrás: MTI/EPA/Getty
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ángel di María és Leandro Parades – a francia L’Èquipe szerint ők hárman produkáltak pozitív tesztet a koronavírusra. Miután a Paris Saint-Germain augusztus 23-án elveszítette a Bajnokok Ligája döntőjét a Bayern München ellen, a klub szabadságra engedte a játékosokat. Emiatt a francia bajnokságot sem a jövő héten kezdi meg a PSG, a Lens elleni meccset szeptember 29-re halasztották.

 

Di Maria és Neymar ünnepel, miután a PSG bejutott a BL döntőjébe
Fotó: David Ramos/MTI/EPA/Getty

 

A klub az egészségügyi protokollt alkalmazva rendszeresen teszteli a játékosokat, a stáb tagjait, így derült fény erre a három esetre is. Kiderült, Neymar, Di María és Parades a nyaralás egy részét Franciaországtól távol, a spanyolországi Ibizán töltötte – Neymar például több képet is feltöltött erről a közösségi oldalára –, és ott fertőződtek meg.

A három játékos azonnal karanténba vonult.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.