Nézőcsúcsot hozott az első női futballrangadó Manchesterben

A szombati Manchester City-Manchester United rangadón megdőlt az angol női labdarúgó Szuperliga nézőcsúcsa.

Forrás: MTI2019. 09. 07. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Etihad Stadionban 31 213 néző látta, ahogy Caroline Weir góljával a házigazda City 1-0-ra legyőzte városi riválisát a bajnokság első fordulójában.

A City az előző idényben második volt, a United viszont 2005-ben feloszlatta női csapatát, amelyet tavaly újjászervezett, és egyből fel is jutott az élvonalba.

A korábbi rekord 5265 néző volt, ennyien látták április végén a Brighton-Arsenal meccset, amelyen a londoniak biztosították bajnoki címüket. Az új csúcs várhatóan már vasárnap megdől, a Chelsea-Tottenham Hotspur rangadón ugyanis telt házat jelentő 40 ezer néző lesz a Stamford Bridge-n, mivel minden jegyet ingyen kiosztottak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.