Nyílt levélben győzködik a szövetséget

Magyar Nemzet
2019. 03. 08. 12:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelenlegi és korábbi teniszezők – Temesvári Andrea, Kapros Anikó, Marosi Katalin, Sávolt Attila, és Markovits László – nyílt levélben kérték a Magyar Teniszszövetséget (MTSZ), hogy mondja vissza a jövő évre tervezett női füves pályás tornát a kormány által támogatott, Márky Jenő versenyszervező által jogtulajdonolt salakpályás viadal megrendezése miatt.

Arra kérték tehát az MTSZ elnökségét, hogy intézkedjen a WTA illetékes testületénél, mert információik szerint sem a szükséges kormánygarancia, sem az infrastrukturális feltételek nem állnak a szövetség rendelkezésére.

„Ha 2020-ban nem tudja megrendezni az élőfüves tornát a Magyar Teniszszövetség, és a közeljövőben a Márky Jenő által jogtulajdonolt versenyt erre hivatkozva nem támogatja a WTA, akkor egy olyan elfogadhatatlan és méltatlan helyzet is előfordulhat, hogy egy kormánygaranciával, biztos helyszínnel és múlttal rendelkező magyar verseny megrendezése meghiúsul” – áll a nyílt levélben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.