Hiába a Fradi-játékosok fertőzöttsége, elindul a pólóbajnokság

Az eredeti terveknek megfelelően rajtol az ob I, csak a Ferencváros meccsét halasztják el.

MTI
2020. 08. 19. 15:56
null
Prlainović (6-os) nem esett pánikba Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A terveknek megfelelően rajtol a férfi-vízilabdabajnokság 2020/21-es szezonja, míg a félbeszakadt Magyar Kupát szeptemberben fejezik be. Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke a szervezet Facebook-oldalán látható videóban elmondta, a szerdai elnökségi ülésen úgy döntöttek, hogy a BENU férfi Magyar Kupa elődöntőjét és döntőjét szeptember 9. és 20. között játsszák le. A sorozat végjátéka múlt héten a Margitszigeten zajlott, amikor kiderült, hogy a címvédő FTC-Telekom Waterpolo négy játékosa is megfertőződött a koronavírussal, ezért a hátralevő küzdelmeket elhalasztották.

Vári Attila hozzátette, az ob I a kiírásnak megfelelőn a jövő hét végén elrajtol, egyedül a Ferencváros és a Vasas összecsapását halasztják el a nyitófordulóból.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.