Ön is licitálhat Ronaldo elhajított csapatkapitányi karszalagjára

Híres lett az elhajított darab, Cristiano Ronaldo csapatkapitányi karszalagja, amelyet egy pályamunkás juttatott el egy aukciós szervezetnek. Három napig lehet rá licitálni.

Magyar Nemzet
2021. 03. 30. 16:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szombat este szabályos gólt szerzett Belgrádban a Szerbia–Portugália vb-selejtezőmérkőzés utolsó pillanataiban, de a játékvezető tévesen nem adta meg a találatot. Szerinte a labda nem haladt át egészen a gólvonalon. Az ötszörös aranylabdás, 36 éves Ronaldo dühében a földhöz vágta a csapatkapitányi karszalagot, sértődötten levonult a pályáról, amiért sárga lapot kapott.

A kezében levő darab hamarosan kalapács alá kerül
Fotó: MTI/EPA/Miguel A Lopes

Danny Makkelie, a találkozó játékvezetője a lefújás után bocsánatot kért a portugál válogatott szövetségi kapitányától, Fernand Santostól. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szerint a két ország szövetsége is hibázott, amiért a meccset megelőzően nem állapodtak meg a gólvonal-technológia használatában.

Ronaldo elhajított karszalagját ma egy árverésen kínálták megvételre. Az aukciót egy jótékonysági szervezet indította, amely egy súlyos betegségben szenvedő, hat hónapos, szerb kisgyermek műtétjére gyűjt pénzt. A karszalagot egy pályamunkás juttatta el a szervezetnek, mely három napig kínálja megvásárlásra online az ereklyét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.