Online konferencia: Hogyan tovább, magyar sport?

Nagyszabású, szinte minden területet érintő élő online konferenciát rendez Hogyan tovább, magyar sport? címmel május 20-án, szerdán 16 órától az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a koronavírus-járvány hatásairól, a szakmai és gazdasági kilátásokról.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 05. 12. 13:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az internetes a eseményen előadást tart mások mellett Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Lénárt Ágota pszichológus, Dénes Ferenc sportközgazdász, Petrov Iván úszóedző, sportszülői minőségében Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, és megosztja gondolatait a jelen három klasszis sportolója is: a szintén kétszeres ötkarikás győztes kardvívó, a háromszoros párosvilágbajnok teniszező, valamint az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, aki a Bundesliga hétvégi folytatásán a zárt kapus mérkőzések miliőjéről már testközeli tapasztalatot is szerezhet.

A szervezők szándéka szerint a négyórásra tervezett – a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla programja támogatásával megvalósuló – konferencia nézői olyan információk, tanácsok sorával gazdagodhatnak, amelyek segítik a jelenlegi helyzetből való kilábalást, az újrakezdést.

Az online eseményre regisztrálni kell, a részvételi díj 2000 forint. A részletes program és a jelentkezést IDE kattintva található.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.