Otthoni edzésen törte el a lábát a Real Madrid játékosa

Forrás: MTI2020. 05. 08. 22:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Luka Jović, a Real Madrid szerb labdarúgója otthoni edzésen törte el a lábát, ami miatt heteket kell kihagynia.

A madridi klub pénteki tájékoztatása alapján a válogatott csatár jobb lábában tört le egy csont, miközben otthonában egyénileg edzett. Az El País spanyol lap úgy tudja: Jović héthetes kihagyásra számíthat.

A 22 éves csatárt tavaly nyáron 60 millió euróért szerződtette a spanyol együttes, a 2019/20-as szezonban 24 tétmérkőzésen két gólt szerzett. Jović a közelmúltban tért vissza Szerbiából, ahová a bajnokság felfüggesztését követően utazott. A csatár madridi társaihoz hasonló már átesett a koronavírus miatt kötelező tesztelésen, de annak kiértékeléséig továbbra is egyénileg készült.

A spanyol élvonalbeli csapatok csaknem két hónapos kényszerszünet után a napokban ismét edzésbe álltak, a futballisták körülbelül két hét múlva már kis csoportokban, a La Liga júniusra tervezett folytatása előtt pedig teljes csapattal gyakorolhatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.