Otthoni ünneplésre szólították fel a liverpooli szurkolókat

A hatóságok és a polgármester is arra szólította fel a bajnok Liverpool FC labdarúgócsapatának szurkolóit, hogy otthon ünnepeljék az elsőséget.

Forrás: MTI2020. 06. 27. 14:10
null
Liverpool, 2020. június 26. A Liverpool futballklub szurkolói ünnepelnek a liverpooli Anfield stadion elõtt 2020. június 25-én. A Liverpool történetének ez a 19. bajnoki címe, viszont 1990 óta az elsõ. A Premier League 1992 óta íródó történetében most elõször szerezte meg a Liverpool a bajnoki címet, miután csütörtökön a Chelsea 2-1-re legyõzte a vendég Manchester Cityt. MTI/EPA/Lynne Cameron Fotó: Lynne Cameron
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Nagyon aggódok. Tiszteletben tartom, hogy a rajongók ünnepelni akarnak, de azt kérem, saját és mások biztonsága érdekében menjenek haza és otthon ünnepeljenek – írta Twitter-bejegyzésében Joe Anderson polgármester.

A városvezető szerint a koronavírus továbbra is nagy rizikót jelent, és a város már így is túl sok embert vesztett a járványban.

A második Manchester City csütörtöki vereségével a Liverpool harminc év után ért csúcsra az angol élvonalban, ezt követően pedig sorozatban második este több ezres tömeg gyűlt össze, hogy a Vörösök 19. bajnoki címét ünnepelje.

Nagy-Britanniában több mint 309 ezer ember fertőződött meg, a halálos áldozatok száma pedig 43 400 felett van.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.