Paul George szokatlan társat keresett passzával

Az új NBA-évad nyitányán a Los Angeles Clippers magabiztos teljesítménnyel győzte le a városi riválist, a címvédő Lakerst. Paul George 33 pontjával a mezőny legeredményesebb játékosa volt, a passzai közül viszont nem mindegyik volt tökéletes.

Magyar Nemzet
2020. 12. 23. 10:05
null
Forrás: Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkezdődött az NBA 2020/21-es idénye. Úgy tűnik, a csapatok még nem szoktak össze teljesen: a Los Angeles Clippers játékosa, Paul George inkább az egyik játékvezetőt kereste a labdával.

George-nak és a Clippersnek összességében nem kell szégyenkeznie: a sztár 33 pontjával az első játéknap legeredményesebb játékosa lett, a Los Angeles-i csapat pedig végig vezetve, 116-109-re legyőzte a városi rivális, címvédő Lakerst. Persze egy vereség miatt utóbb sem dől kardjába, elvégre a tavalyi, bajnoki címmel zárult szezont is éppen a Clippers elleni vereséggel kezdték az arany-lilák.

A nyitónap másik mérkőzése még simább eredményt hozott: a Brooklyn Nets 125-99-re legyőzte a Golden State Warriorst.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.