Pintér Attila hozott két középpályást Mezőkövesdre

A Mezőkövesd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két szabadon igazolható középpályással, Barczi Dáviddal és az osztrák Manuel Marticcsal is szerződést kötött.

Forrás: NSO2020. 11. 20. 16:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klubhonlap beszámolója szerint Barczi Dávid Újpesten kezdte a pályafutását, és a fővárosi gárdában lett első osztályú játékos. A most 31 éves támadó középpályás ezt követően a belga Sint-Truiden, a DVTK, a Mol Fehérvér (Videoton), a Vasas, míg legutóbb a ZTE játékosa volt – július óta azonban szabadon igazolható volt. A Transfermarkt adatai szerint 158 magyar első osztályú mérkőzésen lépett pályára, 14 gólt szerzett és 22 gólpasszt adott.

Két emberrel frissített az új edző

Az osztrák állampolgár Manuel Marticcsal középhátvédként és védekező középpályásként egyaránt számolhat a Mezőkövesd nemrég kinevezett vezetőedzője, Pintér Attila. A 25 éves labdarúgó a Vorwärts Steyr, a St. Pölten és a Rapid Wien játékosa is volt, s legutóbb a horvát Inter Zapresicben futballozott – nyár óta azonban neki sem volt csapata.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.