A család szeme láttára rabolták ki a futballista házát

Egy hónapja az angol élvonalban szereplő Everton menedzserének, Carlo Ancelottinak a házába törtek be, ezúttal a liverpooli csapat egy játékosa, a Romától kölcsönvett Robin Olsen volt az áldozat.

Forrás: Nemzeti Sport2021. 03. 12. 9:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint Robin Olsen felesége és két kisgyermeke társaságában töltötte a múlt szombatot altrinchami otthonában, amikor arcukat eltakaró, machetével felfegyverkezett bűnözők rontottak be a házba. A támadás során szerencsére senki sem sérült meg, ám a betörők nem távoztak üres kézzel, értékes ékszerekkel és egyéb luxuscikkekkel hagyták el a helyszínt.

Robin Olsen a Fulham elleni mérkőzés után
Fotó: EPA/Jason Cairnduff

A lap azt is felidézte, hogy a Liverpool környékén élő labdarúgók és edzők látszólag célpontjaivá váltak a hasonló támadásoknak, tavaly nyáron a Liverpoolt erősítő Fabinho házát fosztották ki, míg az Evertont irányító Carlo Ancelotti otthonát februárban rámolták ki, többek között a széfjét is elvitték.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.