Premier League – Nehezen nyert, és újra élen a Liverpool

A Liverpool küzdelmes mérkőzésen 2-1-re nyert a Fulham vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Forrás: MTI2019. 03. 17. 20:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az összecsapáson nem a tőle megszokott lendülettel és színvonalon játszott a Liverpool, amelyen ezúttal is érződött a hétközi kupameccs. Jürgen Klopp csapata szerdán idegenbeli sikerével búcsúztatta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern Münchent.

A Fulham ellen a gólkirályi címért is versenyben lévő szerzett vezetést a vendégeknek a 26. percben – a szenegálinak ez volt a 17. találata a bajnoki idényben, és beérte klubtársát, Mohamed Szalah-t -, de a volt liverpooli Ryan Babel egy védelmi megingást követően a 74. percben egyenlített. A vendégek győztes találatát James Milner büntetőből szerezte a 81. percben.

Az immár 10 PL-találkozó óta veretlen Liverpool győzelmével a tabella élére ugrott, és kétpontos előnyre tett szert a Manchester Cityvel szemben, amely a hét végén az FA Kupa negyeddöntőjében szerepelt, így egy mérkőzéssel kevesebbet játszott liverpooli riválisánál.

A Fulham sorozatban a hetedik vereséget szenvedte el.

Az FA Kupa negyeddöntői miatt öt mérkőzést később rendeznek az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójából.

Premier League, 31. forduló:

Fulham-Liverpool 1-2 (0-1)

szombaton játszották:

Bournemouth-Newcastle United 2-2 (0-1)

Burnley-Leicester City 1-2 (1-1)

West Ham United-Huddersfield 4-3 (1-2)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.