Rebrov: A játékosok 0-2-nél azt hitték, már megvan a meccs

A Ferencváros döntetlent játszott Mezőkövesden, a Fehérvár viszont kikapott odahaza az MTK-tól, mégis 14 pontra csökkent az éllovas előnye a labdarúgó NB I-ben. Nincs itt ellentmondás, immár egyedül a Puskás Akadémia a második, a felcsútiak pedig még szombaton legyőzték a Paksot. Szergej Rebrov nem mérgelődött a kövesdi döntetlen miatt, de azért meg sem dicsérte a játékosait azért, hogy kétgólos előnyről kiengedték a győzelmet, s végül 2-2-t játszottak.

Magyar Nemzet
2021. 02. 14. 21:23
Szergej Rebrov
Szergej Rebrov hiába rimánkodik a játékosainak a hajrában Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Úgy gondolom, hogy a téli mérkőzések mindig nehezek – kezdett bele az értékelésbe Rebrov a 2-2-re végződött találkozó után. – A 2-0-s vezetésünk után talán a játékosok egy kicsit elhitték azt, hogy megvan a győzelem, de ettől függetlenül mennünk kell tovább az úton. Igyekeztünk a pályához alkalmazkodni, tudtuk ,hogy a Mezőkövesd le fog támadni bennünket a meccs elején, a 16-oson belül nem voltunk megfelelően magabiztosak, ezután nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a labdavesztéseket minimalizáljuk. A második félidőben viszont nem sikerült megfelelően kontrollálnunk a második labdákat, ezzel a Mezőkövesd vissza tudott jönni a mérkőzésbe.

Pintér megköszönte Berecznek

A másik oldalon folytatódik a Mezőkövesd és Pintér Attila közös sikerkorszaka, amióta Pintér a csapat vezetőedzője, a borsodi együttes mérlege kilenc meccs, öt győzelem, egy döntetlen és három vereség.

– Először is szeretném megköszönni a szakmai stáb és a játékostársak nevében is munkáját, büszke vagyok arra, hogy ilyen nagyszerű játékossal dolgozhattam – Pintér először a Vasashoz hirtelen távozó középpályást méltatta. – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, voltak lehetőségeink arra, hogy megszerezzük a vezetést, ezt követően viszont kapkodóbbá vált a játékunk, kicsit lassabban, körülményesebben járattuk a labdát és visszaesett a teljesítményünk. A szünetben változtattunk, elmondtam a játékosoknak, hogy mit várok el, igyekeztünk állandó nyomást gyakorolni az ellenfélre. Azt gondolom, hogy akik bejöttek csereként, mindenki hozzátette a magáét. Úgy vélem, nagy dolog, hogy egy ilyen csapat ellen, amelyik Európában is bizonyított 2-0-ról fel tudtunk állni és meccslabdánk is volt 2-2-nél. Az első félidőt nem értettem, viszont a második félidőhöz gratulálok a játékosaimnak, ezen az úton kell továbbmennünk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.