Rebrov nem bánná, ha Dzsudzsákkal dolgozhatna

Továbbra is kérdéses Dzsudzsák Balázs jövője: a 108-szoros magyar válogatott szélső szerződése a nyáron lejár Debrecenben, de még nem kötelezte el magát újabb időszakra a Lokihoz. Dzsudzsák neve felvetődött a Honvédnál is, a legújabb hírek pedig arról szólnak, hogy korábbi klubja, az emírségekbeli el-Ajn is szívesen látná újra a soraiban. Amennyiben ez megvalósul, a magyar labdarúgó együtt dolgozhat Szergej Rebrovval, a Ferencváros korábbi edzőjével.

Forrás: NSO2021. 06. 08. 11:35
null
Dzsudzsák sorsa bizonytalan Fotó: Kovács Péter Forrás: Hajdú-Bihari Napló
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint azt korábban megírtuk, a Ferencvárostól távozó vezetőedző, Szergej Rebrov az egyesült arab emírségekbeli el-Ajnnál vállalt munkát. A Nemzeti Sport információi szerint Rebrov újra magyar labdarúgóval dolgozhat: nincs kizárva, hogy az ukrán szakember a magyar válogatott korábbi csapatkapitányával, Dzsudzsák Balázssal dolgozhat együtt az el-Ajnnál. Rebrov egyáltalán nem bánná, ha a tapasztalt magyar labdarúgót megpróbálná leigazolni az új klubja.

sorsa még bizonytalan

A 34 éves játékos még nem döntötte el, hol folytatja a pályafutását: marad a Debrecennél, ahol a nyáron lejár a szerződése, esetleg igent mond a Budapest Honvédnak. A harmadik opció a külföld lenne, és ha igazak a sportnapilap értesülései, Rebrovval dolgozhatna együtt az arab világban.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.