Revierderbyvel indul újra jövő szombaton a Bundesliga

Immár végleges: a Német Futball-liga csütörtök délután döntött arról, hogy május 16-án, szombaton indul újra a Bundesliga küzdelemsorozata, mégpedig a 26. fordulóval, benne a Ruhr-vidéki rangadóval, a Borussia Dortmund–Schalke 04 Revierderbyvel. A mérkőzéseket természetesen zárt kapuk mögött játsszák, ellenben jó hír a szurkolóknak: az első két fordulót a jogtulajdonos Sky Sports ingyen sugározza.

Ch. Gáll András
2020. 05. 08. 9:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagyszerű hír nekünk és a futballrajongóknak egyaránt, hogy újraindul a Bundeliga – lelkendezett Jacques Raynaud, a Sky csatorna sportigazgatója. – Ezt a pillanatot mi azzal szeretnénk még szebbé tenni, hogy az első két fordulót ingyen sugározzuk.

A megszokott német precizitással a liga már közzé is tette a hátra lévő kilenc forduló programját. Ezek szerint május 16-án, szombaton öt mérkőzést játszanak 15.30-kor (köztük a Dortmund–Schalke Revierderbyt és az RB Leipzig–Freiburg mérkőzést, utóbbit reményeink szerint Gulácsi Péterrel, a felgyógyult Willi Orbánnal, illetve Sallai Rolanddal a pályán), egyet 18.30-kor, majd vasárnap 15.30-kor a Köln–Mainz, 18,30-kor az Union Berlin–Bayern München mérkőzésre kerül sor, végül hétfőn 20.30-kor a Werder Bremen–Bayer Leverkusen összecsapás zárja a fordulót.

Az utolsó, 34. fordulót június 27-én bonyolítják le, valamennyi mérkőzést azonos időpontban, 15.30-kor kezdik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.