Romlott a helyzet Kispesten, halasztást kér a Honvéd

Halasztást kért hétvégi ellenfelétől, a Budafoktól a Budapest Honvéd labdarúgócsapata. A kispestiek összeállítását már az elmúlt két hétben is befolyásolta a koronavírus.

Magyar Nemzet
2020. 11. 05. 17:55
null
Fotó: Dömötör Csaba Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalos honlapján jelentette be a Budapest Honvéd, hogy hétvégi, Budafok elleni labdarúgó bajnoki meccsének elhalasztását kéri a riválistól. A Budafok péntekre ígért választ.

A Honvéd keretében két hete ütötte fel fejét a koronavírus, azóta tartalékos összeállításban játszott a csapat a Paks, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia ellen is. A vezetőedző, Bódog Tamás a tesztek alapján egyszer felgyógyult fertőzéséből, majd újra elkapta a koronavírust.

A kispesti klub tájékoztatása szerint jelenleg a felnőttkeretből tizenöt játékos fertőzött, a szakmai és egészségügyi stábban nyolc pozitív eset van, és a Magyar Futball Akadémián is húsz feletti a koronavírusosak száma.

Az Újpest szerdán jelentette be, hogy nem áll ki a péntekre kiírt, DVTK elleni mérkőzésre, miután a miskolci klub nem járult hozzá a találkozó elhalasztásához.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.