Paulo Coelhót hozták ki a magyarok Cristiano Ronaldóból

Cristiano Ronaldo szempontjából nagy meccs volt a magyar válogatott elleni tegnap, hiszen két gólt szerzett, rekordot döntött és megválasztották a mérkőzés legjobbjának. A kamerák előtt higgadtan nyilatkozott, az Instagramon viszont már egy kis életvezetési tanácsot is belefűzött az értékelésébe.

Magyar Nemzet
2021. 06. 16. 6:52
Hungary v Portugal - UEFA Euro 2020: Group F
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Cristiano Ronaldo of Portugal speaks to the media after winning the Heineken "Star of the Match" award after the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Angel Martinez - UEFA/UEFA via Getty Images) Fotó: UEFA via Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, a magyar válogatott küzdőszelleme és stabil védekezése, amely a 84. percig megnehezítette a végül 3-0-s győzelmet arató Portugália dolgát, Cristiano Ronaldót is megihlette. Legalábbis egy olyan mondattal indította a meccs utáni beszámolóját a hivatalos Instagram-oldalán, amely Paulo Coelho nagy kihívásokra buzdító okosságai között is megállná a helyét, de a későbbi panelmondatok is pont olyan semmitmondók, amilyen hangzatosak.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

(@cristiano) által megosztott bejegyzés

„Tudnod kell szenvedni és küzdeni a végsőkig, teljes erőddel hinni. Nincsenek könnyű ellenfelek vagy előre megnyert meccsek. Az Európa-bajnokság a csúcs, ahol csak a legjobbak legjobbjai szerepelnek, ezért minden sikerért a legnagyobb elszántsággal és alázattal kell megdolgozni. Nagy győzelmet arattunk, fiúk! Menjünk tovább a céljaink felé! Hajrá, Portugália! Mindent megteszünk, hogy még több örömöt szerezzünk a portugál embereknek, akik annyira szorítanak értünk!”

Az immáron 11 Eb-góljával rekordot döntő Ronaldónak erre is jár több mint öt és fél millió kedvelés. Az ötszörös aranylabdás a kamerák előtt azért szakmaibban értékelt, és a magyar válogatott kiváló védekezését dicsérte. Ahogy azt a meccs ellőtt megírtuk, a portugál sztárnak eddig is jól ment Magyarország ellen, a tegnapi két góljával együtt már hat találata van hazánk ellen, összességében pedig 106-nál tart, tehát ezen az Eb-n jó eséllyel befoghatja minden idők legjobb válogatottbeli góllövőjét, a 109 találatos iráni Ali Dájit.

….

Kövesse nálunk a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.