Ronaldóék a Milan ellen

2020. 06. 12. 12:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda éjjel eldőlt, hogy a Bayern München lesz a Leverkusen ellenfele a Német Kupa fináléjában, a bajorok az elődöntőben 2-1-re verték a Frankfurtot; a hét végén pedig a Bundesligában révbe érhetnek. A Bayern hétpontos előnnyel vezeti a tabellát, így ha holnap este legyőzi a vendég Mönchengladbachot, a Dortmund pedig kikap a Düsseldorf otthonában, akkor három fordulóval a zárás előtt eldől a versenyfutás. A 31. forduló pénteken a Hoffenheim–RB Leipzig meccsel kezdődik (20.30, tv: Sport 1), a vendégek – és csapata – a harmadik helyen állnak, négy ponttal a Dortmund mögött. Csütörtök este a spanyol bajnokság is újraindult, a Sevilla–Betis 2:0, a pénteki program: Granada–Getafe 19.30 (tv: Spíler 2), Valencia–Levante 22.00 (tv: Spíler 2). Olaszországban is folytatódik a futballélet, egyelőre a kupaelődöntők visszavágóival, de pénteken csúcstalálkozóval, a Juventus–Milan mérkőzéssel (21.00, tv: Sport 2). A párharc első összecsapásán februárban Ronaldóék 1-1-et játszottak Milánóban, a portugál a 91. percben egyenlített. Szombaton a Napoli 1-0-s előnyről fogadja az Intert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.