Sallai Roland és Willi Orbán nem lesz ott Andorrában

Marco Rossi két kulcsemberére nem számíthat szerdán Andorra ellen, ezt maga a szövetségi kapitány jelentette be az M4 Sport csatornának adott interjúban.

Magyar Nemzet
2021. 03. 28. 23:16
SALLAI Roland
Sallai 24 éves kora ellenére már rutinos válogatott futballista Fotó: Marco Vasini Forrás: MTI/AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az első félidőben a nyugalom hiányzott, ugyanakkor türelmesnek kellett volna lennünk. Kihagytunk egy büntetőt, ha meglett volna a második gólunk a 20. perc környékén, akkor hamarabb eldőlhetett volna a meccs. A legjobb játékos a pályán a San Marino-i kapus volt. A 3-0 jó eredmény, de őszintén szólva, semmi különleges. Fejlődnünk kell. Andorra ellen egy még nehezebb mérkőzés vár ránk, egy kisebb méretű, műfüves pályán. Óvatosnak kell lennünk. Meg kell őriznünk a koncentrációt. Az utolsó 16-20 méteren fejlődnünk kell támadásban, hogy ki tudjuk használni a helyzeteket. Andorra ellen a német klubcsapatokkal való megállapodás értelmében és nem lehet velünk. A többiekkel kell megoldanunk a feladatot, én maximálisan megbízom a játékosaimban” – mondta a San Marino elleni 3-0-s győzelem uán az M4 Sport csatornának.

Marco Rossi két kulcsmemberét nélkülözi Andorra ellen
Fotó: Marco Vasini / MTI/AP

A németországi karanténszabályok miatt indokolt német részről a labdarúgók visszatérése.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.