Shane Tusup irányítja Dzsudzsák Balázs fizikai felkészítését

Hosszú Katinka korábbi férje és edzője, Shane Tusup irányítja Dzsudzsák Balázs fizikai felkészítését. A 108-szoros válogatott labdarúgó június óta csapat nélkül tengődik, emiatt kiszorult a magyar válogatott keretéből.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 09. 09. 19:17
Dzsudzsk Balzs
Dzsudzsák Balázs népmesei hősként térhetne vissza a válogatottba Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 éves Dzsudzsák legutóbb az Egyesült Arab Emírségeben futballozott, a helyi élvonalbeli al-Ain játékosa volt, amellyel június 30-án járt le a szerződése. Azóta nincsen csapata, idehaza az MTK-nál kapott edzéslehetőséget. A jelek szerint azonban még komoly tervei vannak a pályán, ezért kezdett együttműködésbe Shane Tusuppal, aki a fizikai felkészítéséért felel.

– A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a felkészülésemet – fogalmazott – Sikeres karriert tudhatok magam mögött, ahogy Shane Tusup is komoly sikereket ért el. Hiszek abban, hogy az élet nem véletlenül hozza össze az embereket egymással.

Shane Tusup irányításával lett háromszoros olimpiai bajnok 2016-ban, az amerikai edző jelenleg Sziliágyi Liliánával dolgozik együtt eredeti sportágában, az úszásban. Emellett azonban egyre szorosabb kapcsolatot ápol a labdarúgókkal, az egyaránt válogatott és Bogdán Ádám fizikai felkészítésében is segédkezik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.