Síelés közben elhunyt a londoni olimpia evezős bajnoka

Síelés közben életét vesztette a svájci St. Moritzban Maximilan Reinelt német evezős, aki a londoni olimpián arany-, a riói játékokon pedig ezüstérmes volt a férfi nyolcassal.

Forrás: MTI2019. 02. 11. 22:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 30 éves sportolót ért szerencsétlenségről a német szövetség számolt be hétfőn. Reinelt halálának körülményei egyelőre még nem ismertek.

Az evezős az olimpiai érmei mellett világbajnokságokon két arany- és három ezüstérmet nyert a nyolcassal, s négyszer Európa-bajnok is volt.

A civilben orvosi végzettséggel rendelkező Reinelt a riói játékok után fejezte be pályafutását, a jövő héten pedig a német U23-as válogatott orvosaként utazott volna a sportolókkal a spanyolországi edzőtáborba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.