Szájzár

A Kisvárda NB I-es labdarúgócsapatának kapusa csak háromhetes késéssel futott be Várdára, Révész Attila sportigazgató addig Facebook-bejegyzésekből tudhatta, hogy kapusa él, sőt virul is.

Ch. Gáll András
2019. 07. 18. 13:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kisvárda NB I-es labdarúgócsapatának felkészülése június 24-én elkezdődött – Felipe nélkül. A rutinos kapus, aki a Nemzeti Sport osztályzatai alapján az elmúlt idény legjobbja volt a posztján, csak háromhetes késéssel futott be Várdára, Révész Attila sportigazgató addig Facebook-bejegyzésekből tudhatta, hogy kapusa él, sőt virul is. Továbbá érkezett tőle egy kézzel firkantott üzenet, amely szerint szájsebész kezeli, s amíg a seb be nem gyógyul, addig nem szállhat repülőre. (Ehhez képest Révész úgy tudja, játékosa Olaszországban akarta eladni magát…)

De Felipe most már Kisvárdán edz, és mivel szerződése jövő nyárig szól, játszani is akar. Csak nem biztos, hogy szükség lesz rá. Révész ugyanis kénytelen volt szétnézni a kapusok piacán. Addig is el akarta vinni Felipét egy fogorvoshoz, hogy meggyőződjön az implantátum létezéséről. Csakhogy a lábadozó brazil ügyvédje megérkezéséig nem engedi megvizsgáltatni magát. Érthető. Jogvégzett tanácsadó hiányában én sem hagynám, hogy matassanak a számban.

A brazil jogi doktor gépe állítólag szerda este leszállt Ferihegyen.

Kíváncsian várjuk, ma nyílik-e a szájzár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.