Szalai Ádám cáfol, azt állítja, nem is tárgyalt a Fradival

A Nemzeti Sport szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Szalai Ádám hivatalos Facebook-oldalán cáfolta az értesülést.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2021. 01. 06. 18:17
null
Szalai Ádám az Európa-bajnoki szereplés érdekében térne haza Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros a közösségi médiában kommunikálva szerda estére nagy bejelentést ígért. A Nemzeti Sport elébe ment az eseményeknek, úgy értesült, hogy Szalai Ádámot szerződtetik a zöld-fehérek. A hírt az FTC – miként a hivatalos bejelentés előtt az átigazolási pletykákat sohasem – ezúttal sem kommentálta.

Kétségtelen, hogy Szalai Ádámnak a jelenlegi klubjánál, a Mainznál nincs jövője. Ősszel, valószínűleg a fizetése tervezett megkurtítása miatt, elszámolási vitába keveredett a klub vezetőivel, ami után átmenetileg kikerült a keretből. Aztán visszavették, de nem játszik, a hét végén a Bayern München ellen ugyan becserélték, de csak a 88. percben.

egyértelművé tette, hogy a válogatott csapatkapitányával sem tesz kivételt, Szalai csak akkor lehet ott az Európa-bajnokságon, ha rendszeresen játszik a klubjában, éppen ezért azt javasolta a középcsatárnak, hogy keressen új csapatot. Meglepő lenne, ha a Fradit választaná, de ne feledjük el, pályafutása vége felé Gera Zoltán és Hajnal Tamás is a Ferencvárosba igazolt. Igaz, ők pályafutásuk korai szakaszában szerepeltek az FTC-ben, szemben Szalaival, aki a Honvédban és az Újpestben nevelkedett.

Szalai cáfolta az értesülést. – Megtisztelő, hogy szóba hoznak egy ilyen nagy múltú klubbal, és nagyon örülök a Fradi sikereinek, de nem tárgyaltam soha a klubbal – írta hivatalos Facebook-oldalán.

Tegnapi hír szerint egy Németországban szereplő másik magyar labdarúgó, fia, ifjabb Dárdai Pál, azaz Palkó is hazaigazolt, ő a Fehérvár FC-ben folytatja karrierjét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.