Az MLSZ közleményt adott ki Szalai Ádám állapotáról

Szalai Ádám számára idő előtt fejeződött be a szombati, Franciaország elleni Európa-bajnoki mérkőzés. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát egy, a fejére kapott ütés miatt 26 perc elteltével le kellett cserélni.

Magyar Nemzet
2021. 06. 20. 10:36
Szalai Ádám
Budapest, 2021. június 19. Szalai Ádámot ápolják a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Twitter-oldalán adott tájékoztatást állapotáról, aki a Franciaország elleni, 1-1-es döntetlenre végződött csoportmérkőzésen mindössze huszonhat percet tölthetett a pályán, majd egy ütközés után kénytelen volt lecserélni őt. A szövetségi kapitány a találkozó utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a támadót kórházba szállították, a körülményekhez képest jól van, de szédüléssel, agyrázkódásra utaló tünetekkel vitték be.

„Szalai Ádámot a @FFF elleni mérkőzésen egy fejére kapott ütés miatt le kellett cserélni. A tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a @DFB_Team elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat” – áll az MLSZ közleményében.

Az F jelű négyes utolsó helyén álló magyar válogatott szerdán 21 órától Németország vendégeként lép pályára az utolsó csoportmérkőzésén.

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.