Szenzáció: Szoboszlai nem lőtt gólt!

Nem győzött az éllovas Red Bull Salzburg, és Szoboszlai Dominik sem lőtt gólt a Lavanttal-Arenában.

Ch. Gáll András
Forrás: TV2020. 06. 18. 16:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenzáció az osztrák labdarúgó Bundesliga 27. fordulójában: nem győzött az éllovas Red Bull Salzburg, és Szoboszlai Dominik sem lőtt gólt a Lavanttal-Arenában, sőt mivel 0-0 lett a Wolfsberg–Salzburg mérkőzés végeredménye, értelemszerűen gólpasszt sem adott.

Fotó: Facebook

Pedig a magyar tinédzser mindent elkövetett. Rengeteget volt játékban, minden szabadrúgást és szögletet ő végzett el, de talán kicsit fáradt vagy tompa volt ő is meg a Salzburg is az erőltetett menet közben, mert ezek a próbálkozások nem igazán sikerültek.

Mivel a második helyen nyomuló Rapid Wien 1-0-ra győzött Hartbergben, a Salzburg előnye öt fordulóval a zárás előtt öt pontra csökkent. 2019. március 10., azaz 37 mérkőzés óta most először fordult elő, hogy a Salzburg nem tudott gólt szerezni! Ez bizony szenzáció. Szoboszlaiék hét meccset nyertek sorozatban, de most megszakadt a szériájuk.

Az, hogy nem esett gól, szinte csodaszámba megy, mivel az osztrák Bundesliga két legeredményesebb csatára, a salzburgi Patson Daka és a wolfsbergi Shon Weissman találkozott, de sem a zambiai, sem az izraeli játékos nem tudott betalálni. A mérkőzés hőse Alexander Kofler, a házigazda kapusa volt, aki kivédte Szoboszlaiék szemét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.