Szép gesztus az MLSZ-től Kuttor Attilának

Magyar Nemzet
2020. 05. 29. 10:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Enyhítette Kuttor Attila korábbi, kétmeccses eltiltását az MLSZ fegyelmi bizottsága, így a vezetőedző leülhet csapata, a Mezőkövesd kispadjára a jövő szerdai Magyar Kupa-döntőben. A sportági szövetség holnapjának beszámolója szerint a fegyelmi bizottság tárgyalást tartott a szakember ügyében, ezt követően módosította a korábbi ítéletet. A már csak egy MK-találkozóra szóló eltiltást Kuttor a Mol Fehérvár elleni visszavágón letöltötte, így a fináléban ő irányítja majd csapatát, ugyanakkor háromszázezer forintos pénzbüntetést is kell fizetnie.

Kuttor Attila az elődöntő első, múlt szombati összecsapásán kritizálta a játékvezető egyik ítéletét, ezért piros lapot kapott, és el kellett hagynia a kispadot. A fehérváriakat idegenben lőtt több góljuknak köszönhetően búcsúztató mezőkövesdiek történetük során először jutottak kupadöntőbe, amelyben a Bp. Honvéddal találkoznak majd a Puskás Arénában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.