Szerződést hosszabbított a veszprémi kézilabdaklub és névadó támogatója

Szerződést hosszabbított pénteken a Telekom Veszprém férfi kézilabdaklub és a Magyar Telekom Nyrt.

Forrás: MTI2019. 05. 10. 16:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A távközlési cég budapesti székházában tartott sajtótájékoztatón Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója elmondta, hogy az új megállapodás három évre, vagyis a 2021/22-es idény végéig szól.

A vállalatvezető emlékeztetett arra, hogy 22 éve szponzorálják a veszprémi kézilabdaklubot, amely Magyarország egyik legeredményesebb és a nemzetközi porondon is kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatával büszkélkedhet.

Rékasi elárulta, digitális megoldásaikkal igyekeznek növelni a szurkolói élményt. A tervek szerint júliustól kedvezményes, belföldön belül korlátlan hívást és SMS-küldést, valamint 5 gigabyte adatforgalmat tartalmazó mobil díjcsomagot kínálnak az Építők Szurkolói Kártyával rendelkező ügyfeleknek.

Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott, örömteli számukra, hogy a felnőtt csapat, vagyis az élsport mellett az utánpótlás-nevelés támogatása is kiemelt szerepet kap.

A Veszprém csapatára két fontos erőpróba vár a következő hetekben: a Szeged elleni bajnoki döntő meccseit május 23-án és 26-án rendezik, a Bajnokok Ligája négyes döntő mérkőzéseire pedig június 1-jén és 2-án kerül sor Kölnben.

David Davis vezetőedző örömét fejezte ki csapatának az elmúlt hetekben mutatott jó teljesítménye miatt, és hozzátette, bizakodva várja a hazai és az európai megmérettetést is.

csapatkapitány emlékeztetett, hogy tavaly ősszel óriási gödörből kezdtek kikászálódni.

„Nehéz volt a tavalyi szezon és az idei sem indult rózsásan. Októberben, novemberben még fényévekre voltunk azoktól a céloktól, amelyeket szerettünk volna elérni. Akkoriban senki nem gondolta, hogy négyes döntőbe jutunk a BL-ben” – mondta.

A jobbátlövő, aki megerősítette nyári visszavonulását, hangsúlyozta, az őszi edzőváltás óta olyan teljesítményt nyújtanak, amilyet korábban is, az előző másfél év kivételével. Ezzel Ljubomir Vranjes szakvezetői időszakára utalt, amikor elveszítették a bajnoki címet, a BL-ből pedig már a rájátszás első fordulójában kiestek.

Hozzátette, David Davis edzői filozófiájában bízva elkezdték nyerni a mérkőzéseiket, ennek köszönhetően bejutottak a kölni négyes döntőbe, ahol szintén szeretnék tudásuk legjavát nyújtani.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.