Szoboszlai Dominik hónapok óta várt erre a pillanatra

A decemberben igazolt, de azóta sérülés miatt hiányzó Szoboszlai Dominik hétfőn az RB Leipzig labdarúgócsapatával edzett.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 05. 10. 15:47
Szoboszlai Dominik
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatott támadó középpályás január elején elmondta, hogy combközelítő-izmának a sérülésével már Salzburgban is küzdött, és hosszabb ideje fájdalomcsillapítók segítségével játszott. Az egyéni edzésmunkát március 24-én kezdhette el, és az EM Sports menedzseriroda közösségi oldalának a hétfői beszámolója szerint a felépülése remekül halad, így megkezdte a közös edzést a csapattal. A hírt azóta a középpályás klubja, az RB Leipzig is megerősítette.

https://www.facebook.com/emsportsconsulting/photos/a.233330257413334/953412855405067/

 

Szoboszlai bekerült az egy hónap múlva kezdődő Európa-bajnokságra készülő keretbe is. Ezzel kapcsolatban szövetségi kapitány jelezte: ugyan a futballista januári klubváltása óta nincs játékban, jelenleg azonban ő az első számú magyar tehetség, a válogatott egyik kulcsembere. Amennyiben június 1-jéig megfelelő állapotban lesz, akkor számítani fog rá a szűk keretben is, ha viszont nem, akkor kénytelen lesz visszaengedni a klubjához.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.