Szoboszlai Dominik újra a pályán – de nem a lengyelek ellen

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig 12-szeres válogatott labdarúgója szerdán újrakezdhette az edzéseket klubcsapatában – közölte a Bundesliga tabelláján második helyen álló lipcsei csapat.

Magyar Nemzet
2021. 03. 24. 17:15
Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik felépült, már nem egyedül készül Fotó: motivio/Boris Streubel Forrás: dierotenbullen.com/motivio/Boris Streubel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az RB Leipzig honlapjának beszámolója szerint a húszéves támadó középpályás egyelőre egyéni labdás edzésmunkát végez. A januári klubváltása óta combközelítőizom-sérüléssel bajlódó játékos menedzsmentje, az EM Sports Consulting pénteken közölte, hogy Szoboszlai várhatóan májusban végezhet teljes értékű munkát, s a Bundesliga utolsó fordulóiban számíthat rá Julian Nagelsmann vezetőedző. Kiemelték: a kezelése megfelelő ütemben halad, a sérülés helye és jellege miatt azonban fokozott türelemre van szükség. Ezzel együtt Szoboszlai készülhet a júniusi Európa-bajnokságra is.

A mértékadó Transfermarkt.com által 25 millió euróra taksált középpályás – a legértékesebb magyar labdarúgó – legutóbb december 20-án, még a Salzburg együttesében lépett pályára, majd a téli átigazolási időszakban szerződtette az RB Leipzig, ahol Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal szerepelhet egy klubban. hiánya nagy érvágás válogatottunknak, a vb-selejtezők nyitányán csütörtökön a Puskás Arénában nagy szükség lenne rá; feltehetően Kalmár Zsoltnak kell helyettesítenie.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.