Szoboszlai három héten belül teljes értékű edzésmunkát végezhet

Fokozatosan emelkedő intenzitású, de jelenleg még egyéni munkával készül a teljes visszatérésre.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 04. 14. 9:45
Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik felépült, már nem egyedül készül Fotó: motivio/Boris Streubel Forrás: dierotenbullen.com/motivio/Boris Streubel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menedzserirodája közlése szerint a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig középpályása három héten belül teljes értékű edzésmunkát végezhet. A 12-szeres válogatott, húszéves játékos ügyeit képviselő EM Sports Consulting közösségi oldalának bejegyzése szerint Szoboszlai állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek.

„Fokozatosan emelkedő intenzitású, de jelenleg még egyéni munkával készül a teljes visszatérésre” – áll a közleményben, amely kitér rá, hogy a játékos várhatóan három héten belül már teljes értékű munkát végezhet majd csapatával, így készülhet a Bundesliga-debütálásra, valamint az Európa-bajnokságra is.

Szoboszlai Dominik tavaly decemberben írt alá a német bajnokságban második, a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzighez, amelynél azonban sérülése miatt egyelőre nem tudott pályára lépni.

🏥 Injury Update 🏥

Szoboszlai Dominik

🔜 Belátható időn belül Dominik Szoboszlai visszatérése!

⏳ Dominik állapota...

Közzétette: EM Sports Consulting2021. április 13., kedd

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.