Tízezer fölött a Fradi labdarúgócsapatának átlagos nézőszáma

Egyre többen látogatnak ki a labdarúgó OTP Bank Ligában éllovas Ferencváros mérkőzéseire, 23 éve nem látott magasságokban van a csapat átlagos nézőszáma – írja az Origo.

Forrás: MTI2019. 02. 05. 16:53
BDE Dniel
Budapest, 2019. februr 2. Bde Dniel, az FTC jtkosa (k) glt rg a labdarg OTP Bank Liga 19. forduljban jtszott Ferencvros-Honvd mrkzsen a Groupama Arnban 2019. februr 2-n. Ferencvros-Honvd 1-0. MTI/Mth Zoltn Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírportál szerint a mostani idényben eddig átlagosan 10 137 fő nézte meg az FTC meccseit a Groupama Arénában.

A klub tájékoztatása alapján 23 éve nem volt ekkora az érdeklődés az együttes hazai találkozói iránt, az előző szezonban átlagosan kilencezren voltak a stadionban. Legutóbb az 1995/96-os idényben lépte át ez a szám a tízezret, akkor a Bajnokok Ligájában is szerepelt a Ferencváros.

Az első tavaszi meccsen, a Budapest Honvéd ellen 10 027-en voltak a Groupama Arénában, ahol a folytatásban lesz még Újpest és Vidi elleni rangadó is, így nem kizárt, hogy a szezon végére már a 11 ezret is meghaladja majd az átlagos nézőszám – írja az Origo.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.