Új szerződést írt alá Ibra, negyven fölött is az elitben marad

A svéd klasszis továbbra is megállíthatatlan, 17 pályára lépése alkalmával 15 gólt szerzett.

Magyar Nemzet
2021. 04. 22. 21:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan a honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított legnagyobb sztárjával, Zlatan Ibrahimovićcsal.

Az októberben negyvenedik születésnapját ünneplő svéd csatár 2022 júniusáig kötötte le magát a milánói klubhoz, melynek színeiben eddig 130 mérkőzésen szerepelt és 84 gólt szerzett.

 

Ibrahimović pályafutása során harmadszor, 2020 januárjában az LA Galaxy csapatától igazolt a piros-feketékhez. A klasszis azóta hátán viszi az AC Milant, ebben az idényben ugyan csak huszonöt alkalommal lépett pályára, de fellépésein három gólpassz mellett tizenhét találatot jegyzett, s jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy klubja a Serie A tabellájának második helyén tanyázik. A 39 éves támadó szárnyalása válogatott meghívót is eredményezett, márciusban négy és fél év kihagyás után öltötte újra magára a svéd nemzeti mezt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.