Újabb fradista alapemberek igazolnak Győrbe, a BL-címvédőhöz?

Az elmúlt két évben Faluvégi Dorottya és Lukács Viktória költözött a világ legjobb csapatának tartott Győri Audi ETO-hoz. Jövő nyáron Schatzl Nadine és Háfra Noémi hagyhatja el a Ferencvárost, és szerződhet a Győrbe, amennyiben igaznak bizonyulnak a sportági pletykák.

2020. 11. 10. 11:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többek között a Handballexpert nevű internetes szakportál foglalkozott a két válogatott kézilabdázó, Schatzl Nadine és esetleges klubváltásáról. Mindkét játékos a Ferencváros alapembere, a szurkolók kedvence, de az utóbbi években nem tudtak jelentős klubtrófeát elhódítani a csapatukkal. Amennyiben igaznak bizonyul a sportágban terjedő pletyka, Schatzl és Háfra hamarosan több eséllyel pályázik egy-egy aranyéremre a világ legjobb csapatának tartott, a Bajnokok Ligájában 44 mérkőzés óta veretlen Győri Audi ETO-ban.

Háfra az egyik kiszemelt
Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

A 61-szeres válogatott balszélső – aki 2008 és 2012 között Győrben játszott – és a 41-szeres válogatott junior világbajnok játékos szerződtetését fontolgatja a BL címvédője, az NB I jelenlegi éllovasa. Mindkét kézilabdázót jövő nyárig köti megállapodás a Ferencvároshoz, a Győr – ha tényleg többről van szó, mint feltételezésről – nem tesz mást, mint él a szabályok adta lehetőségekkel: felméri a viszonyokat, puhatolózó tárgyalást folytat.

A Ferencváros sajtóosztálya nem kívánta kommentálni a két játékos esetleges klubváltását. Folytatása következik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.