Valóban filmbe illő a magyar labdarúgó-válogatott sikere

Kétéves sorozat végén, nagy fordítással sikerült az Eb-kvalifikáció, a magyar labdarúgó-válogatott jövőre részt vehet a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A kijutásból dokumentumfilm készül, amelyet az M4 Sport az ünnepi időszakban mutat be.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 11. 13. 18:50
Izland_Magyarorszag
Fotó: Mirkó István Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2018 őszi Nemzetek Ligája csoportkörben megalapozta a magyar labdarúgó-válogatott, hogy ott lehessen a koronavírus-járvány miatt végül egészen 2020 őszére eltolt pótselejtezős rájátszásban.

Októberben Bulgáriát 3-1-re, majd csütörtökön Izlandot 2-1-re győzte le a magyar nemzeti csapat, amely így 2016 után 2021-ben is részt vehet az Európa-bajnokságon. Két Eb-csoportmeccset ráadásul hazai pályán vívhat, a címvédő Portugália és a világbajnok Franciaország ellen.

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója az Izland elleni siker után fontos bejelentést tett.

– Az M4 Sport számára is ez volt az év válogatott mérkőzése, és ezt a nézettségi számok is jól tükrözik. Elmondhatatlan boldogság, hogy hazai környezetben léphet pályára a csapat a jövő évi Európa-bajnokságon. Történelmi feladat elé állít minket az a torna. Az lesz a dolgunk, hogy a magyar labdarúgó-válogatott minden mozzanatát bemutathassuk a részben hazai rendezésű kontinensviadalról. Nem titok, egész évben olyan szemmel is forgattunk, hogy ha kijut az együttes az Eb-re, akkor abból egy dokumentumfilm is készülhessen. A válogatott kijutott, az erről szóló filmet pedig az ünnepi időszakban mutatjuk be az M4 Sport csatornán!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.