Veszélyes esküvő: Szalah is elkapta a koronavírust

Újabb gond a Liverpoolnál: az egyiptomi sztárcsatár, Mohamed Szalah koronavírustesztje pozitív lett. A támadó tünetmentes, de Egyiptom az Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőit biztosan kihagyja.

Magyar Nemzet
2020. 11. 13. 18:15
Aston Villa vs Liverpool FC
epa08721137 Liverpool‚Äôs Mohamed Salah (C) reacts during the English Premier League match between Aston Villa and Liverpool FC in Birmingham, Britain, 04 October 2020. EPA/Cath Ivill / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: Cath Ivill Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyiptomi labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy pozitív eredményt hozott a kereten végzett koronavírustesztek egyike: a legnagyobb sztár, Mohamed Szalah fertőződött meg.

A Liverpool támadója tünetmentes, de természetesen azonnal elkülönítették társaitól, újabb vizsgálatoknak vetik alá, és biztosan kihagyja a szombati és keddi, Togo elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőket.

Mielőtt csatlakozott volna a válogatotthoz, Szalah családi esküvőn vett részt, ahol felvételek alapján maszk nélkül táncolt más vendégekkel.

Szalah betegsége a Liverpool számára is rossz hír. Az angol bajnoki címvédő korábban már Thiagót és Sadio Manét is nélkülözte a szezonban a koronavírus miatt, míg a védelemből és Joe Gomez is hosszú időre kidőlt térdsérülés miatt. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Szalahnak egyetlen Liverpool-tétmeccset sem kell kihagynia, ha továbbra is tünetmentes marad, hiszen klubjában legközelebb november 21-én, a Leicester City ellen lenne jelenése.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.