Veszprémből érkezik a tragikus körülmények között meghalt portói kapus utódja

Székely Mártont, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusát a Telekom Veszprém az idény végéig kölcsönadja az ugyancsak a Bajnokok Ligájában szereplő portugál FC Porto csapatának.

Forrás: NSO2021. 03. 05. 11:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves játékos – aki Rodrigo Corrales és Vladimir Cupara mögött kevés lehetőséget kapott Veszprémben – korábban a PLER, a Balatonfüred, a Csurgó és a Tatabánya hálóját őrizte, a Porto lesz az első külföldi csapata.

Távozik Veszprémből Székely Márton (bal szélen)
Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

A portugáloknak azért van szükségük rá, mert válogatott kapusuk, Alfredo Quintana múlt hétfőn szívrohamot kapott, és pénteken elhunyt, így Nikola Mitrevszki és a 16 éves Diogo Rema mellé kerestek egy harmadik játékost a posztra.

Az 51-szeres válogatott Székely szerepelt a 2019-es és az idei világbajnokságon, valamint a tavalyi Európa-bajnokságon is – tette hozzá az MTI.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.