Vidalt már januárban vinné az Inter

Az olasz sportsajtó értesülése szerint a Serie A éllovasa, az Internazionale a januári átigazolási időszakban vételi ajánlatot tesz az FC Barcelonának a katalánoknál futballozó Arturo Vidalért.

Forrás: MTI2019. 12. 25. 19:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz bajnokságban a Juventust jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőző milánói gárda vezetői, ha igaz, 12 millió euróért vinnék a spanyol bajnoki címvédő együttes 32 éves chilei középpályását. Egyes források úgy tudják, hogy az Inter nyártól szerződtetné Vidalt, aki addig – kölcsönszerződés keretében – fél évet még maradna a katalán csapatnál.

Megszerzését állítólag a vezetőedző, Antonio Conte szorgalmazza a leginkább. Conte és Vidal korábban már dolgozott együtt, méghozzá sikerrel, igaz, nem az Internél, hanem a Juventusnál, 2011 és 2014 között, amikor is bajnoki címeket és szuperkupa-elsőségeket is ünnepelhettek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.