Visszavághat a Ferencváros a Puskásnak

Magyar Nemzet
2019. 12. 07. 13:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig csupán egyszer kapott ki a címvédő, egyben listavezető Ferencváros a labdarúgó NB I 2019–20-as idényé­ben, akkor viszont nagyon: a 4. fordulóban 4-1-re a Puskás Akadémia vendégeként. Holnap jön el a visszavágás lehetősége, a Fradi a Puskást fogadja a 15. forduló zárómérkőzésén. A felcsútiak kellemesen, a Magyar Kupában a Dabas-Gyón elleni 3-0-lal hangolódtak a meccsre, a zöld-fehérek viszont meglepetésre 2-0-ra kikaptak és kiestek Békéscsabán. Bár ahogy a csütörtöki sajtótájékoztatón Kubatov Gábor elnök és Orosz Pál, a labdarúgó zrt. vezérigazgatója is elmondta, ettől nem vágnak eret magukon. Békéscsabára Blazic, Isael és Tokmac el sem utazott, bár éppenséggel vasárnap is lenne mire tartalékolni, hiszen a Fradi csütörtökön a továbbjutásért lép pályára Razgradban a Ludogorec vendégeként.

A Puskás Akadémia az előző két fordulóban is élcsapattal játszott: két hete legyőzte a Vidit, egy hete pedig a Mezőkövesddel – a 29. perctől emberhátrányban futballozva – döntetlenre végzett.

NB I, 15. forduló. Szombat: Mezőkövesd–Diósgyőr 14.30 (tv: M4 Sport), Debreceni–Honvéd 17.00 (M4 Sport), Újpest–Kisvárda 17.00, Fehérvár–Paks 17.00, ZTE–Kaposvár 17.00; vasárnap: Ferencváros–Puskás Akadémia 15.45 (M4 Sport). Az élcsoport: 1. Ferencváros 32, 2. Fehérvár 29, 3. Mezőkövesd 28, 4. Puskás Akadémia 24.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.