Vizes vb: Újabb orosz arany szinkronúszásban

Forrás: MTI2019. 07. 19. 17:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oroszok nyerték a szinkronúszó csapatok szabadprogram versenyét pénteken a dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokságon.

Ez volt az idei vizes vb hetedik döntője szinkronúszásban, az oroszok a hatodik aranyérmüket nyerték – az egyetlen szám, amelyben nem ők győztek, az ukrán diadallal zárult highlight.

A csapat szabadprogramban a kínaiak végeztek másodikként, az ukránok pedig harmadikként.

A magyar együttes a szerdai kvalifikációban 76,8 pontot kapott gyakorlatára, ezzel a döntőbe nem jutott be, és a 19. helyen zárta a 27 csapatos versenyt.

szinkronúszás, csapat szabadprogram, világbajnok:

Oroszország (Polina Komar, Vlada Csigirjeva, Veronika Kalinyina, Anasztaszija Arhipovszkaja, Varvara Szubbotina, Marija Surocskina, Alla Siskina, Marina Goljadkina) 98 pont

2. Kína 96,0333

3. Ukrajna 94,3667

...19. Magyarország (Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Szabó Anna, Teravágimov Virág) 76,8667

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.