Willi Orbán legkorábban tavasszal térhet vissza

Forrás: MTI2020. 01. 06. 21:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legkorábban áprilisban térhet vissza a pályára térdműtétje után az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója, vagyis biztosan nem játszhat az Európa-bajnoki pótselejtezőn.

A lipcseiek 27 éves csapatkapitánya október 30-án, a Wolfsburg ellen 6-1-re megnyert Német Kupa-mérkőzésen sérült meg. A hírek eleinte arról szóltak, hogy csak két hetet kell kihagynia, amikor azonban megműtötték, közölték, hogy várhatóan februárban térhet vissza.

A Bundesligában listavezető RB Leipzig hétfőn kezdte meg a téli felkészülést, és Julian Nagelsmann vezetőedző közölte, a középhátvéd legkorábban áprilisban csatlakozhat a csapathoz.

A magyar válogatott március 26-án játszik pótselejtezőt Bulgáriában, és ha nyer, öt nappal később Budapesten fogadja az Izland-Románia párharc győztesét az Eb-részvételért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.