Zidane visszautasította az újságírók spekulációit

A spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a Real Madrid csak gól nélküli döntetlent ért el hazai pályán a Betisszel szemben, és ezzel a címvédő mintha szép lassan kiszállna az aranycsatából. A Real edzője, Zinédine Zidane szerint szó sincs erről.

Magyar Nemzet
2021. 04. 25. 8:42
null
Gondterheltnek tűnik a francia szakember Fotó: Rodrigo Jimenez Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid három legutóbbi bajnoki mérkőzése közül kettő 0-0-ra végződött, Zidane csapata a Getafe után legutóbb a Betist nem tudta legyőzni, és jelen pillanatban két pont a hátránya az élen álló, egy meccsel kevesebbet játszott Atlético Madriddal szemben. A harmadik helyen álló Barcelona két meccsel játszott kevesebbet a Realnál, a két csapat között három pont a különbség a tabellán. Apadnak a Real esélyei a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

Zinédine Zidane dolgozik tovább
Fotó: Reuters

Zidane természetesen nem akart tudomást venni erről, a Betis elleni 0-0-s mérkőzést követő sajtótájékoztatón határozottan leszögezte, hogy nem adta fel a csapata címvédésről szóló terveit a remélt Bajnokok Ligája-győzelem kedvéért, és a végsőkig küzd a bajnokságban. – Elvesztettünk két pontot, ez sajnos nem vitás. Remekül védekeztünk, de a támadó játékunkból hiányzott a frissesség. Nem gondolom, hogy temetni kellene a bajnoki álmainkat, küzdünk az utolsó fordulóig – mondta Zidane a Marcának a meccs után.

A Real sorsolása nem könnyű a bajnokság hajrájában: a Sevilla, Villarreal, Bilbao és Granada vár többek között a Blancókra. Közben lesz egy Barcelona–Atlético mérkőzés is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.