Újra babát vár Nyári Edit

Nyári Edit már várandóssága hetedik hónapjában jár, de csak most árulta el, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

Forrás: RIPOST2021. 09. 24. 18:47
Edit második gyermekét várja Forrás: Ripost

Nyári Edit már várandóssága hetedik hónapjában jár, de csak most árulta el, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

Nyári Edit egészen mostanáig titokban tartotta, hogy novemberben újra anyai örömök elé néz. Kétéves kisfia, Kálmánka pedig nagyon örül, hogy kistesót kap!

„Először a férjemnek és az édesanyámnak árultam el az örömhírt, csak ezután osztottuk meg a család többi tagjával, akik szintén nagy örömmel fogadták. Ez a várandósság egészen más, mint az előző volt. Mivel már sokkal rutinosabb vagyok, a rosszulléteket is jobban kezeltem. Kisfiam, Kálmánka annyira édes és okos, már nagyon várja a kistestvére érkezését” – mondta a Story magazinnak az ismert énekesnő.

A pici szépen fejlődik, teljesen egészséges, ám Editék kérésére az orvos nem árulta el nekik a baba nemét. A születés pillanatában szeretnék majd megtudni, hogy kislánnyal vagy kisfiúval bővül a család - olvasható a Ripost cikkében.

„Szándékosan nem kérdeztünk rá a baba nemére, mint ahogyan azt az első gyerekünk érkezésénél is tettük” – mesélte izgatottan a kismama.

Borítókép: Ripost

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.